Corina Căprioriu, locul 5 la Grand Prix-ul de judo de la Dusseldorf

Sportiva Corina Căprioriu s-a clasat, sâmbătă, pe locul cinci, la categoria 57 de kilograme, la Grand Prix-ul de judo de la Dusseldorf, în timp ce Alina Dumitru, Andreea Chiţu şi Andreea Cătună au fost eliminate din primele tururi.

136 afișări
Imaginea articolului Corina Căprioriu, locul 5 la Grand Prix-ul de judo de la Dusseldorf

Corina Căprioriu, locul 5 la Grand Prix-ul de judo de la Dusseldorf (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Corina Căprioriu a evoluat în grupa B a categoriei sale, având un prim tur liber, după care a învins-o pe Miryam Roper (Germania). A doua luptă a fost cu ghinion însă, Căprioriu fiind depăşită de mongoleza Sumiya Dorjsuren şi clasându-se în final pe locul cinci.

La categoria 48 de kilograme, campioana olimpică Alina Dumitru a fost eliminată din primul tur al grupei C, de nipona Hiromi Endo, la fel ca şi Andreea Chiţu, în grupa A de la categoria 52 de kilograme, ea fiind învinsă tot de o mongoleză, Bundmaa Munkhbaatar. În grupa D, Andreea Cătună a pierdut, de asemenea în primul tur, la Erika Miranda (Brazilia).

La masculin, Szoke Laszlo a ajuns până în faza optimilor de finală (categoria 66 kg), urmând să lupte cu azerul Tarlan Karimov. În aceeaşi fază, Dan Fâşie a fost eliminat de japonezul Jumpei Morishita. Nici Adrian Merge nu a fost mai norocos la categoria 73 de kilograme, fiind învins în optimi, de olandezul Dex Elmont.

Ultimii reprezentanţi ai României vor intra în concurs duminică, la categoriile 81, 100 şi plus 100 kilograme.

La Grand Prix de la Dusseldorf participă 677 de sportivi, din 97 de ţări, printre care se numără 11 campioni olimpici, 21 mondiali şi 40 europeni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici