„Cormoranii” au scufundat „submarinul galben”. Liverpool a obţinut marţi calificarea în finala Ligii Campionilor

Liverpool a obţinut marţi calificarea în finala Ligii Campionilor, după ce şi-a ţinut cu sufletul la gură proprii suporteri, fiind condusă cu 2-0 pe Estadio de la Ceramica, de Villarreal. Repriza secundă a adus liniştea, cormoranii marcând de 3 ori pentru a-şi asigura prezenţa pe Parc De Prince.

1564 afișări
Imaginea articolului „Cormoranii” au scufundat „submarinul galben”. Liverpool a obţinut marţi calificarea în finala Ligii Campionilor

Sursa Foto - Facebook, FC Liverpool

Meciul a început cu un gol surprinzător de rapid înscris de elevii lui Unai Emery, în minutul 3, dintr-o fază frumoasă, finalizată de Boulaye Dia, după recentrarea lui Capue, în faţa porţii.

Ambele echipe şi-au creat rând pe rând ocazii la poarta adversă, până când, în minutul 43, Coqelin, lăsat nemarcat, a transformat cu capul o centrare de pe flancul drept, ducând scorul la 2-0.

Speriaţi de perspectiva prelungirilor sau chiar a pierderii calificării, elevii lui Klopp au revenit total schimbaţi de la vestiare şi au rezolvat calificarea prin golurile lui Fabinho (min. 62) şi Diaz (min. 67).

Mane a marcat golul victoriei în minutul 74, după ce a driblat toată apărarea adversă, inclusiv portarul, punctând în poarta goală pentru 2-3.

Liverpool, calificată cu scorul general de 2-5, va juca finala pe 28 mai, în compania câştigătoarei celeilalte semifinale disputată de Man City şi Real Madrid, în care „cetăţenii” conduc pe „los blancos” cu 4-3, meciul retur urmând a se juca miercuri.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici