Cornel Dinu, despre posibilitatea ca Dinamo să intre în playoff: Şansele sunt minime!

Cornel Dinu (70 de ani), fostul jucător, antrenor şi conducător al lui Dinamo Bucureşti, spune că şansele ca echipa din Ştefan cel Mare să prindă un loc de playoff sunt minime.

222 afișări
Imaginea articolului Cornel Dinu, despre posibilitatea ca Dinamo să intre în playoff: Şansele sunt minime!

Cornel Dinu, despre posibilitatea ca Dinamo să intre în playoff: Şansele sunt minime!

"E un moment dificil, greu, ceva şanse ar putea să fie, dar nu de maniera pe care să o recomande istoria, ca să aşteptăm să se împiedice ceilalţi. Dinamo mereu a comandat ca joc, nu a fost în postura asta. Şansele sunt minime, trebuie ca Astra să piardă tot şi Dinamo să câştige tot", a declarat Dinu, pentru DigiSport.

Cu patru etape rămase înaintea încheierii sezonului regulat, Dinamo se clasează pe locul 11, cu 25 de puncte, la opt lungimi de Astra Giurgiu, ocupanta locului 6, ultimul care duce în playoff.

În prima etapă din 2019, Dinamo s-a impus categoric, scor 3-0, în faţa lui Poli Iaşi. Golurile bucureştenilor au fost reuşite de Mattia Montini, de două ori, şi Daniel Popa.

Pentru formaţia pregătită de Mircea Rednic urmează meciul cu Sepsi, de la Sfântu Gheorghe, contând pentru runda cu numărul 23 din Liga I. Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 20:00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici