Cornel Dinu: Mi-e milă de Teja, este măgarul pe care se pun toţi sacii, tot răul, tot greul

Mihai Teja, antrenorul FCSB, nu are deloc linişte. Echipa sa e la cinci puncte în spatele liderului Ligii 1 Betano, CFR, iar tehnicianul suportă presiunea patronului Gigi Becali.

149 afișări
Imaginea articolului Cornel Dinu: Mi-e milă de Teja, este măgarul pe care se pun toţi sacii, tot răul, tot greul

Cornel Dinu: Mi-e milă de Teja, este măgarul pe care se pun toţi sacii, tot răul, tot greul

Oamenii de fotbal cred că tehnicianul se compromite la trupa roş-albastră, iar Cornel Dinu, un simbol al lui Dinamo şi totodată cel care l-a trimis pe Mihai Teja la Şcoala de Antrenori de la Coverciano, a comentat în termeni duri.

"Mi-e milă de Teja, el nici măcar nu este cioban la stâna din Pipera. El este măgarul pe care se pun toţi sacii, tot răul, tot greul. Vine câinele şi latră la el să o ia mai tare, ciobanul dă cu bâta după el să se ducă după oi, vin şi oile... Dar el săracul a vrut şi el să fie antrenor la FCSB, a nimerit-o şi acum i se pun toţi sacii în cârcă", a spus Cornel Dinu, la Telekom Sport.

În urmă cu aproximativ o lună şi jumătate, Mister a avut un discurs în aceeaşi notă la adresa lui Teja. "Mihai Teja, săracul, e plastilină în mâna lui Gigi Becali. ”Gigişor” îşi face şi el chilipirul şi aşa îl pune antrenor pe Teja amărâtul. Teja ştie fotbal, eu l-am trimis la Coverciano, dar are nevoie şi de timp. Ţin la Teja, îmi doresc să reuşească, dar e foarte greu pentru că la ce dezechilibru au...nimic nu e programat în jocul FCSB-ului de la mijloc în faţă. Ca să vezi nişte reflexe de joc, o conecepţie ai nevoie de minimum două luni. Pentru automatisme, cred că şase luni. Probabil nu va rezista. Vine Gigi, dă drumul la oiţe la păşuni şi îi dă drumul şi lui. Şi îmi pare rău, sincer", spunea Dinu, pentru sursa mai sus menţionată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici