Cornel Penescu predă gratis FC Argeş spre administrare Primăriei Piteşti

Andrei Penescu, fiul finanţatorului principal al FC Argeş Cornel Penescu, a emis joi un comunicat de presă, în care precizează că tatăl său predă gratis clubul spre administrare Primăriei Piteşti, pe o perioadă nedeterminată.

53 afișări
Imaginea articolului Cornel Penescu predă gratis FC Argeş spre administrare Primăriei Piteşti

Cornel Penescu predă gratis FC Argeş spre administrare Primăriei Piteşti (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

Andrei Penescu mai precizează că preţul acţiunilor nu a fost stabilit la nicio sumă, singura dorinţă a fostului acţionar majoritar fiind ca investitorul care preia clubul să fie bine intenţionat.

El a mai menţionat că gruparea FC Argeş nu are nicio datorie în afară de cele curente, în presă apărând un impozit greşit calculat care se află deja în cadrul unei contestaţii.

Membrii familiei Penescu, care deţin Grupul PIC, finanţator al FC Argeş, au anunţat încă de la 19 mai că vor preda administrarea clubului celui de-al doilea investitor, Primăria Piteşti, şi ca sunt dispuşi să-şi vândă acţiunile deţinute la gruparea din Liga a II-a.

Cornel Penescu a fost arestat preventiv, la 11 mai, pentru 29 de zile, de către magistraţii Tribunalului Argeş, pentru infracţiuni de corupţie. La 22 mai, Penescu, a părăsit arestul IPJ Argeş, fiind pus în libertate sub control judiciar. El a fost trimis în judecată de procurorii DNA pentru dare şi luare de mită.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici