Cornel Ţălnar: Nu trebuie să mai facem greşeala de la Botoşani, să tratăm meciurile superficial

Antrenorul echipei FC Braşov, Cornel Ţălnar, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa nu mai trebuie să facă greşeala de a trata meciurile superficial, aşa cum a făcut-o în deplasarea de la Botoşani, transmite corespondentul MEDIAFAX.

42 afișări
Imaginea articolului Cornel Ţălnar: Nu trebuie să mai facem greşeala de la Botoşani, să tratăm meciurile superficial

Cornel Ţălnar (Imagine: Mihai Dăscălescu / Mediafax Foto)

"Se poate spune că în acest moment fiecare meci e pentru noi ultima şansă de a nu ne îndepărta de pluton foarte tare. Acum, pentru FC Braşov fiecare joc e de a fi sau a nu fi, iar băieţii trebuie să fie conştienţi de acest lucru şi să joace în aşa fel încât să nu mai pierdem puncte, pentru că toate sunt extrem de importante pentru noi. Meciul cu Oţelul va fi foarte dificil. Ei au câştigat cu Pandurii în prima etapă şi au pierdut cu Petrolul şi cu sigunţă vin să câştige la Braşov. Îmi doresc foarte tare ca jucătorii să se concentreze maxim şi să nu repete greşelile pe care le-au făcut la Botoşani, acolo unde echipa a pierdut din neglijenţă. Sper ca duşul rece pe care l-am făcut cu toţii etapa trecută să ne fi trezit, iar cu Oţelul să facem jocul pe care ni-l dorim, iar la final să ne bucurăm de victorie. Nu trebuie să mai facem greşeala să tratăm meciul superficial, pentru că s-a văzut că pentru lucrurile tratate aşa, plăteşti scump", a spus Ţălnar.

Cornel Ţălnar a afirmat că va merge în continuare pe mâna tânărului portar Florin Iacob, care a greşit la golul prin care FC Botoşani a câştigat etapa trecută în faţa Braşovului. "Este adevărat că a greşit, dar nu îl voi sacrifica pe copil, mergem în continuare pe mâna lui. I-am şi spus că trebuie să aibă mai mult curaj, să aibă tupeu, pentru că are calităţi foarte bune", a precizat Ţălnar.

În meciul cu Oţelul, de la FC Braşov vor lipsi Străuţ, suspendat, şi Szekely, accidentat. Partida FC Braşov - Oţelul Galaţi, din etapa a XXII-a a Ligii I, se va disputa vineri, de la ora 20.00.

În ceea ce priveşte alegerile de la FRF, Ţălnar a spus că speră ca noul preşedinte, Răzvan Burleanu, să aducă acel suflu nou de care fotbalul are nevoie. "După 24 de ani, Mircea Sandu, care a făcut şi lucruri bune pentru fotbal, a plecat de la cârma federaţiei, iar cel care a venit acum este un preşedinte tânăr, care va aduce probabil un suflu nou de care este mare nevoie. Fără doar şi poate se începe o nouă eră şi sperăm cu toţii să fie cât mai bună pentru fotbalul românesc", a declarat Ţălnar.

Preşedintele FR de Minifotbal, Răzvan Burleanu, a fost ales, miercuri, în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal (FRF), el primind 113 voturi în turul doi de scrutin, faţă de 59 câte a avut fostul arbitru Vasile Avram.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici