Cornel Ţălnar: Vom avea bătaie mare cu Rapid

Antrenorul formaţiei Dinamo, Cornel Ţălnar, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că Rapid e un adversar redutabil, şi că speră ca echipa să să poată să se impună în derbiul de duminică al etapei a XXI-a a Ligii I.

101 afișări
Imaginea articolului Cornel Ţălnar: Vom avea bătaie mare cu Rapid

Ţălnar: Vom avea bătaie mare cu Rapid

"Un meci Rapid - Dinamo este derbi indiferent de locul pe care îl ocupă echipele în momentul respectiv. Dinamo şi Rapid au făcut ceva schimbări în perioada asta. Eu sper ca duminică să obţinem un rezultat pe măsură şi să facem un joc la fel de bun ca în prima repriză ca în meciul cu Braşov. Într-un astfel de derbi mobilizarea trebuie să fie totală. I-am văzut la Iaşi, au fost dominaţi aproape în totalitate dar până la urmă s-au impus. E o echipă robustă, o echipă grea, care ştie să stea în teren, vom avea bătaie mare cu ei. Nu ştiu cât de mulţi copii sunt acolo, am înţeles că şi-a revenit şi Ioniţă, şi Roman, practic doar fundaşii laterali sunt noi la ei, restul sunt aceiaşi care au jucat şi în turul campionatului", a declarat Ţălnar.

Tehnicianul dinamovist speră ca jucătorii săi să nu mai repete greşelile din a doua parte a partidei din etapa trecută cu FC Braşov: "A fost la noi ieri domnul Negoiţă şi ne-a spus în mare despre ce e vorba şi se pare că lucrurile se vor regla uşor, uşor. Sper ca problemele astea să nu mai fie. Băieţii sunt motivaţi oricum şi sunt mulţumit în principiu, mai puţin de felul în care au tratat repriza a doua din meciul cu Braşovul. Trebuie să înţeleagă că am plecat pe un drum nou şi dacă nu se pregătesc aşa cum am făcut-o până acum nu vom obţine ceea ce dorim".

Echipa Rapid întâlneşte duminică, de la ora 20.30, pe teren propriu, formaţia Dinamo, într-o partidă contând pentru etapa a XXI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici