Corona Braşov - Universitatea Cluj, scor 0-2, în Liga I

Echipa Universitatea Cluj a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), formaţia Corona Braşov, într-un meci din etapa a XXXII-a a Ligii I.

106 afișări
Imaginea articolului Corona Braşov - Universitatea Cluj, scor 0-2, în Liga I

Corona Braşov - Universitatea Cluj, scor 0-2, în Liga I

Golurile învingătorilor au fost marcate de Abrudan '17 şi Boutadjine '60.

0-1: Defensiva braşovenilor nu a reuşit să respingă o minge centrată de Cristocea, Nicu a recentrat în mijlocul careului şi Abrudan a înscris în poarta goală de la 6 metri.

În minutul 44, Calcan (Universitatea Cluj) a fost eliminat direct după un fault dur asupra lui Miranda.

0-2: Lemnaru l-a lansat în adâncime pe Boutadjine şi acesta a înscris cu un şut plasat pe lângă Dănălache de la 14 metri.

În minutul 90+2, Takacs (Universitatea Cluj) a primit al doilea cartonaş galben pentru tragere de timp şi a fost eliminat de arbitrul Paul Unimătan.

Corona Braşov: Dănălache - Burlacu (Neacşa '71), Forika, Istrofor, Mendizov - Leonte, Miranda - Dedu (V. Balint '62), Fl. Manea, Brata (Stănescu '18) - Buş. Antrenor: Daniel Bona.

Universitatea Cluj: Veselovsky - Ciupe, Abrudan, Ninu, Neag - Bucşa, Lungu - Boutadjine, Cristocea (Takacs '55), Nicu (Calcan '29) - Lemnaru (Machado '80). Antrenor: Mihai Teja.

Cartonaşe galbene: Burlacu '53, Istrofor '78 / Abrudan '39, Takacs '84, '90+2.

Cartonaşe roşii: Calcan '44, Takacs '90+2.

Arbitri: Paul Unimătan (central) - Iulian Radu, Vlad Barleanu (asistenţi) - Marius Omuţ, Eduard Ioniţă (asistenţi suplimentari) - Petruţa Iugulescu (rezervă).

Observatori: Constantin Stefan, Eduard Alexandru.

La meciul de la Braşov au asistat aproximativ 200 de spectatori, dintre care 50 de fani clujeni.

La începutul partidei s-a ţinut un moment de reculegere în memoria fostului arbitru Pavel Gheba, decedat săptămâna trecută.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici