Corriere dello Sport: Lazio insistă pentru Moţi

Cotidianul Corriere dello Sport a scris, luni, că gruparea italiană Lazio Roma, la care este legitimat Ştefan Radu, insistă pentru transferul fundaşului echipei Dinamo Bucureşti, Cosmin Moţi.

11 afișări
Imaginea articolului Corriere dello Sport: Lazio insistă pentru Moţi

Corriere dello Sport: Lazio insistă pentru Moţi (Imagine: Mediafax Foto)

"Lazio i-a cedat pe Zauri şi Stendardo şi îşi doreşte neapărat un fundaş central. Românul Cosmin Moţi corespunde cerinţelor lazialilor, iar afacerea ar putea fi încheiată în această săptămână. Preşedintele Claudio Lotito este dispus să plătească 500.000 de euro pentru un împrumut pe şase luni al lui Moţi, iar dacă românul va convinge la iarnă ar urma să-l cumpere definitiv achitând încă 4,5 milioane de euro", scrie sursa citată, care notează că Lazio are un acord cu Ioan Becali, despre care spune că este impresarul jucătorului.

În cazul în care va ajunge la formaţia Lazio Roma, Moţi ar urma să îl reîntâlnească pe colegul său de la Dinamo, Ştefan Radu, achiziţionat definitiv de gruparea italiană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici