Corriere dello Sport: Steaua a decis să accepte oferta lui AC Milan pentru Chiricheş

FC Steaua a decis să accepte oferta clubului AC Milan pentru Vlad Chiricheş, conform căreia fotbalistul ar urma să fie împrumutat până la finalul sezonului la gruparea italiană, cu opţiune de cumpărare pentru 7 milioane de euro.

684 afișări
Imaginea articolului Corriere dello Sport: Steaua a decis să accepte oferta lui AC Milan pentru Chiricheş

Vlad Chiricheş (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Chiricheş va fi prima lovitură din ianuarie a Milanului. Fundaşul central român al Stelei va veni sub formă de împrumut, cu opţiune de cumpărare fixată la 7 milioane de euro", notează Corriere dello Sport, în ediţia electronică.

Într-o intervenţie telefonică la DigiSport, impresarul Victor Becali a declarat că jucătorul este urmărit de AC Milan de mai mult timp, dar gruparea italiană nu a făcut vreo ofertă până în prezent. "Chiricheş este un jucător pe care Milan l-a urmărit la toate meciurile din campionat şi din Europa League. Dar nu vă pot spune că a făcut o ofertă în momentul ăsta. Din punctul meu de vedere - şi vorbim de o ofertă ipotetică - şapte milioane de euro pentru un fundaş central e foarte bine. Dar trebuie să fie din punctul de vedere al lui Gigi, nu din al meu. Nu se pune problema unui împrumut", a spus Victor Becali.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, că niciun jucător nu va fi cedat în această iarnă, singurul care ar putea să plece fiind căpitanul Alexandru Bourceanu, însă numai în schimbul a cinci milioane de euro. Becali a mai spus că pentru Vlad Chiricheş a primit "o ofertă de şapte milioane", de la AC Milan, pe care a refuzat-o.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici