Cosmin Contra s-a accidentat la genunchiul stâng

Fundaşul Cosmin Contra s-a accidentat la genunchiul stâng, a anunţat site-ul oficial al grupării Getafe, care precizează că jucătorul a început o perioadă de recuperare, fiind supravegheat de medicii clubului care urmăresc evoluţia accidentării.

2 afișări
Imaginea articolului Cosmin Contra s-a accidentat la genunchiul stâng

Cosmin Contra s-a accidentat la genunchiul stâng

De asemenea, un alt coechipier al lui Contra, Pallardo s-a accidentat la piciorul drept, în stagiul de pregătire din Olanda.

Cosmin Contra face parte din jucătorii convocaţi de selecţionerul Victor Piţurcă pentru meciul amical cu Turcia, din 22 august.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici