Cosmin Contra: Zicu va fi prezentat mâine

Tehnicianul Cosmin Contra a declarat că atacantul Ianis Zicu, care a evoluat ultima dată în Coreea de Sud la echipa Gangwon FC, va semna un contract cu FC Petrolul, urmând să fie prezent, miercuri, la primul antrenament al echipei în anul 2014.

121 afișări
Imaginea articolului Cosmin Contra: Zicu va fi prezentat mâine

Ianis Zicu (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"Din ce am înţeles, Ianis va veni mâine şi va fi prezentat înainte de primul antrenament al acestui an. Nu cred că se mai pot întoarce lucrurile", a declarat Contra, la Dolce Sport.

Noua achiziţie a ploieştenilor, atacantul Adrian Mutu, a precizat că a vorbit şi el cu Zicu pentru a-l convinge să vină la Petrolul. "Eu cred că dacă a promis, vine. Eu i-am spus «vino» pentru că e un superjucător şi îmi face plăcere să joc cu el. Am mai jucat cu el la echipa naţională şi e un băiat extraordinar. Îl cunoaşte şi Cosmin foarte bine. E bine pentru Petrolul pentru că acum Contra are de unde alege jucători care să intre pe teren. O să aibă pe bancă jucători de acelaşi nivel cu titularii, ceea ce este foarte important şi pentru Petrolul şi pentru competiţia între jucători', a afirmat Mutu.

Aproximativ 9.000 de suporteri au asistat, marţi seară, pe arena Ilie Oană, la prezentarea atacantului Adrian Mutu, care a semnat un contract pe un sezon şi jumătate cu Petrolul Ploieşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici