Cosmin Matei: Jos pălăria pentru ceea ce face Simona Halep pentru România

Mijlocaşul dinamovist Cosmin Matei a declarat, sâmbătă, că este foarte recunoscător pentru ceea ce face jucătoarea de tenis Simona Halep pentru România şi că performanţele sportivei îl fac să fie mândru de ea.

223 afișări
Imaginea articolului Cosmin Matei: Jos pălăria pentru ceea ce face Simona Halep pentru România

Cosmin Matei: Jos pălăria pentru ceea ce face Simona Halep pentru România

"Jos pălăria pentru ceea ce face Simona Halep pentru România şi pentru tenisul românesc. Performanţele ei ne fac şi pe noi ceilalţi din alte sporturi să fim mândri de ea", a declarat Matei.

Portarul Traian Marc speră ca Simona Halep să câştige Turneul Campioanelor de la Singapore: "Am urmărit meciurile Simonei Halep, suntem toţi mândri de ea şi sperăm să câştige acest turneu".

Fundaşul Steliano Filip şi-a arătat de asemenea respectul pentru performanţele Simonei Halep. "E ceva fantastic ce face Halep. Bravo ei, respect. Nu am văzut-o pe viu, dar mă bucur că o pot vedea la televizor, şi sper să o văd cât mai mult timp de acum încolo", a spus Filip.

Mai mulţi jucători ai formaţiei Dinamo, împreună cu directorul general al clubului, Ionel Dănciulescu, au vizitat sâmbătă, standurile sponsorului "Ţiriac Auto", de la Salonul Auto Bucureşti.

Simona Halep, locul 4 WTA, joacă astăzi în semifinalele Turneului Campioanelor împotriva sportivei poloneze Agnieszka Radwanska, locul 6 WTA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

ŞTIRILE ZILEI

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici