Cosmin Moţi, din ce în mai aproape de Lazio

Oficialii clubului italian Lazio Roma nu au abandonat ideea transferului fundaşului dinamovist Cosmin Moţi, potrivit cotidianului Corriere dello Sport, care scrie că internaţionalul român va îmbrăca în scurt timp tricoul "biancoceleste".

11 afișări
Imaginea articolului Cosmin Moţi, din ce în mai aproape de Lazio

Cosmin Moţi, din ce în mai aproape de Lazio (Imagine: Mediafax Foto)

Jurnaliştii italieni spun că trecerea fundaşului la gruparea capitolină este aproape rezolvată, preşedintele clubului Lazio, Claudio Lotito, fiind dispus să ofere un milion de euro la împrumutul pentru un sezon şi 5 milioane pentru transferul definitiv. Deşi preşedintele executiv al "alb-roşilor", Cristian Borcea, a declarat că a refuzat o ofertă venită de la Lazio, presa din Italia anunţă că sosirea jucătorului în vârstă de 23 de ani este ca şi rezolvată.

Corriere dello Sport adaugă însă că venirea lui Moţi depinde de cedarea lui Guglielmo Stendardo, dorit de mai multe echipe din Serie A.

La Lazio, Moţi ar face cuplu în defensivă cu fostul său coleg de la Dinamo, Ştefan Radu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici