Cosmin Olăroiu: Am luat cea mai bună decizie pentru viitorul meu

Antrenorul echipei Al Ahli Dubai, Cosmin Olăroiu, a declarat, în conferinţa de presă în care a fost prezentat oficial, că este convins că a luat cea mai bună decizie pentru viitorul său atunci când a decis să semneze cu vicecampioana Emiratelor Arabe Unite.

215 afișări
Imaginea articolului Cosmin Olăroiu: Am luat cea mai bună decizie pentru viitorul meu

Cosmin Olăroiu: Am luat cea mai bună decizie pentru viitorul meu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Sunt fericit să mă alătur familiei Al Ahli şi voi da totul pentru a-mi atinge obiectivele, aşa cum am făcut-o oriunde am fost. Ştiu că multă lume a fost surprinsă că am schimbat echipa, dar vreau să mă concentrez asupra viitorului şi să nu vorbesc despre trecut. Am avut oferte de la alte cluburi, dar am simţit că Al Ahli m-a vrut cu adevărat şi am ales această variantă pentru că am convingerea că este cea mai bună pentru mine şi viitorul meu. A trebuit să aleg ce este mai bine pentru mine şi ceea ce cred, iar asta este Al Ahli", a spus Olăroiu, care în sezonul trecut a pregătit pe campioana Al Ain.

Cosmin Olăroiu speră ca în acest sezon să reuşească să se impună în Liga Campionilor Golfului. "Filozofia mea este să jucăm un fotbal bun. Desigur că vrem să câştigăm Liga Campionilor Golfului, este cel mai important obiectiv. Al Ahli este o echipă puternică şi poate ajunge pe culmi mai înalte decât au făcut-o până acum. Cred că lipseşte încrederea în această competiţie, dar vom lucra la asta. Tot timpul voi da tot ce am mai bun", a afirmat Olăroiu, potrivit site-ului oficial al grupării asiatice.

Tehnicianul român este convins că italianul Fabio Cannavaro, care îi va fi secund la Al Ahli, va fi un antrenor la fel de bun pe cât a fost ca jucător. "Îl ştiu pe Fabio de multă vreme, dinainte ca noi să venim în Emiratele Arabe Unite. Este o persoană mare şi a fost un jucător foarte, foarte mare. Acum şi-a terminat cursurile de antrenor, are un caracter foarte puternic şi cred că va fi un antrenor la fel de mare cum a fost şi ca jucător. Ştie exact ce are de făcut şi ştim cum vom lucra împreună. Din punct de vedere al clubului cred că este mai bine să îl avem pe Cannavaro pe terenul de antrenament, decât în tribune sau birouri", a explicat Olăroiu.

Cosmin Olăroiu a semnat un contract valabil pentru următoarele trei sezoane cu formaţia Al Ahli Dubai, din Emiratele Arabe Unite. În vârstă de 44 de ani, Cosmin Olăroiu a antrenat echipele FC Naţional, Steaua Bucureşti, Politehnica Timişoara, Al Hilal, Al Sadd şi Al Ain.

Alături de ultima sa echipă, Al Ain, Olăroiu a câştigat ultimele două ediţii ale campionatului din Emiratele Arabe Unite.

Al Ahli a mai fost pregătită de un român în perioada 2003-2005, când la conducerea tehnică s-a aflat Ilie Balaci.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici