Cosmin Vâtcă a făcut vizita medicală cu lotul formaţiei Rapid

Cosmin Vâtcă, portar care s-a aflat sub contract cu Viitorul Constanţa în turul campionatului Ligii I, a efectuat, vineri dimineaţă, vizita medicală alături de lotul echipei Rapid, el urmând să facă pregătirea din această iarnă cu formaţia giuleşteană.

162 afișări
Imaginea articolului Cosmin Vâtcă a făcut vizita medicală cu lotul formaţiei Rapid

Cosmin Vâtcă (Imagine: Laurenţiu Mich / Mediafax Foto)

Conducerea grupării din Liga a II-a va lua o decizie în ceea ce priveşte legitimarea portarului în vârstă de 31 de ani până la întoarcerea echipei din turneul din Antalya. Vâtcă a mai evoluat la Rapid în returul ediţiei 2011-2012 al Ligii I, după care s-a transferat la Viitorul Constanţa.

De la vizita medicală efecuată la INSM de lotul rapidist a lipsit atacantul Daniel Pancu, accidentat la un antrenament făcut înaintea reunirii echipei.

Formaţia condusă de Viorel Moldovan se va antrena la baza sportivă Pro Rapid până la plecarea în Antalya unde este programat un stagiu de pregătire în perioada 24 ianuarie - 15 februarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici