Costache: La 45 de minute după meci, Andone şi Mureşan beau bere în cabină cu arbitrii

Secretarul general al FC Rapid, Cristian Costache, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că la 45 de minute de la finalul meciului cu CFR Cluj, antrenorul Ioan Andone şi preşedintele clujenilor Iuliu Mureşan au băut bere cu arbitrii.

3 afișări
Imaginea articolului Costache: La 45 de minute după meci, Andone şi Mureşan beau bere în cabină cu arbitrii

Costache: La 45 de minute după meciul cu CFR, Andone şi Mureşan beau bere în cabină cu arbitrii

"Un om de la noi a intrat în cabina arbitrilor din întâmplare după meciul cu CFR-ul. La 45 de minute de la finalul meciului era o întâlnire amicală între domnul Mureşan, domnul Andone şi arbitrii. Beau o bere. Se descătuşau după emoţiile meciului. Dacă vi se pare normal asta, înseamnă că nu mai este nimic de adăugat. Cu CFR să fie clar, a fost un rezultat victiat de arbitraj. Şi cu Timişoara, cu Buzău şi cu CFR, Rapid a pierdut puncte pe mâna arbitrilor. Rapid a pierdut cam zece puncte din cauza arbitrajelor în acest început de campionat", a spus Costache.

Echipa Rapid Bucureşti a suferit prima înfrângere în ediţia 2007/2008 a Ligii I, duminică, pe teren propriu, scor 1-2, în faţa formaţiei CFR Cluj, care rămâne invincibilă în acest sezon pe plan intern. Meciul a fost arbitrat de o brigadă condusă la centru de Tiberiu Lajos, ajutat la cele două linii de asistenţii Cristian Nica şi Daniel Burloiu. Rezervă a fost Alexandru Tudor. După meci, giuleştenii au acuzat vehement arbitrajul, mai ales faptul că oaspeţii au deschis scorul cu un gol înscris din ofsaid de Eugen Trică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici