Costel Gâlcă dezvăluie diferenţele din fotbalul danez faţă de cel din România: "Aici se sprijină mai mult tinerii"

  • Costel Gâlcă antrenează în Danemarca la Vejle BK în Danemarca, echipă pe care a promovat-o în prima ligă
  • El a povestit într-un interviu care sunt diferenţele faţă de fotbalul din România
  • Gâlcă a dezvăluit cum au trecut danezii peste pandemie
427 afișări
Imaginea articolului Costel Gâlcă dezvăluie diferenţele din fotbalul danez faţă de cel din România: "Aici se sprijină mai mult tinerii"

SITE - Costel Gâlcă dezvăluie diferenţele din fotbalul danez faţă de cel din România: "Aici se sprijină mai mult tinerii"

Costel Gâlcă este un profesionist desăvârşit indiferent de mediu, situaţie sau poziţie. Din primele zile de cantonament de la Forban, din iarna 1994, am fost impresionat de modul cum se pregătea, cum juca şi am observat că este un om al detaliilor într-o ţară a fentelor. Costel a făcut performanţă la Steaua, în Spania şi la naţională.
 
Citeşte tot interviul pe narcisraducan.ro
 
Ca antrenor, nu poate fi altfel. Pe unde a lucrat a lăsat în urma sa respect şi performanţă. Dacă în Romania nu a fost suficient de bun să continue acolo unde a câştigat trei trofee într-un singur sezon, în Danemarca, la Vejle BK, primeşte credit după o retrogradare şi promovează incontestabil anul următor. Cred că acest exemplu defineşte perfect că a ajuns printre ai lui, profesioniştii full-time.
 
"Fotbalul danez sprijină mai mult tinerii. Se investeşte în academii, federaţia premiază, cu premii în bani, echipele care promovează tineri la prima echipă. Cam acestea ar fi diferenţele şi aş mai adăuga şi condiţiile de pregătire mult mai bune" povesteşte Costel Gâlcă

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici