Costel Pantilimon a semnat un contract pe patru ani cu Sunderland

Portarul Costel Pantilimon (Manchester City) a semnat, luni, un contract pe patru ani cu gruparea Sunderland, a anunţat site-ul oficial al clubului care a încheiat pe locul 14 în Premier League sezonul trecut.

293 afișări
Imaginea articolului Costel Pantilimon a semnat un contract pe patru ani cu Sunderland

Costel Pantilimon (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

Internaţionalul român de 27 de ani se va alătura noii sale echipe de la 1 iulie, din postura de jucător liber de contract.

Şi campioana Angliei a anunţat pe site-ul oficial plecarea lui Pantilimon la Sunderland.

"Este un privilegiu, o onoare să mă alătur unui club ca Sunderland. Ei au o istorie extraordinară, tradiţie şi bineînţeles fani deosebiţi. După ce am părăsit pe Manchester City era important să găsesc un club cu ambiţii mari şi cu un antrenor care are foamea şi dorinţa de a duce echipa cât mai departe. După ce am vorbit cu şeful, am ştiut că acesta este locul şi omul potriviţi. Abia aştept să debutez", a spus Pantilimon, pentru site-ul lui Sunderland.

"Competiţia pentru un loc de titular este sănătoasă şi scoate ce este mai bun din jucători. Aveam deja un portar mare, pe Vito Manonne, şi acum încă unul, pe Costel", a afirmat directorul sportiv Lee Congerton.

Românul se va lupta cu italianul Vito Mannone pentru un loc de titlular la Sunderland, echipă antrenată de uruguayanul Gustavo Poyet.

Costel Pantilimon era la Manchester City din august 2011, după ce a fost transferat de la Poli Timişoara, mai întâi sub formă de împrumut. La echipa engleză, a avut puţine ocazii de a e evolua, fiind preferat Joe Hart pentru postul de titular. Pantilimon a apărat poarta "cetăţenilor" de 33 de ori în trei sezoane, în toate competiţiile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici