Costel Pantilimon, absent la primul amical al echipei Sunderland

Tehnicianul Dick Advocaat nu se va putea baza pe portarul Costel Pantilimon şi pe mijlocaşul Jordi Gomez, ambii accidentaţi, la primul amical pe care formaţia Sudnerland îl dispută, joi, cu Darlington, în cadrul pregătirilor pentru sezonul 2015/2016, informează presa engleză.

82 afișări
Imaginea articolului Costel Pantilimon, absent la primul amical al echipei Sunderland

Costel Pantilimon (Imagine: Laurentiu Mich / Mediafax Foto)

Pantilimon s-a accidentat la genunchi la partida cu Arsenal Londra din penultima etapă a Premier League. Din acest motiv, el a ratat deplasarea naţionalei României la Belfast, pentru meciul cu Irlanda de Nord (scor 0-0), din preliminariile Euro-2016, care a avut loc la 13 iunie.

"Gomez merge pe calea cea bună, dar nu lucrează cu noi, lucrează încă separat cu un fizioterapeut. Pantilimon face la fel, dar şi lui îi merge bine. El nu poate juca în acest moment şi se pregăteşte separat cu antrenorul de portari", a declarat Advocaat.

Cei doi jucători vor pleca, săptămâna viitoare, în SUA şi Canada, unde Sunderland va disputa mai multe amicale.

Sunderland va întâlni, la 8 august, în deplasare, pe Leicester City, în prima etapă a campionatului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici