Crăciunescu: Porumboiu să prezinte probele pe care le are privind corupţia lui Colţescu

Preşedintele CCA, Ion Crăciunescu, îi cere preşedintelui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, să prezinte autorităţilor abilitate alte statului probe care să susţină afirmaţiile făcute marţi, potrivit cărora arbitrul Sebastian Colţescu ar fi "corupt până în măduva oaselor".

69 afișări
Imaginea articolului Crăciunescu: Porumboiu să prezinte probele pe care le are privind corupţia lui Colţescu

Ion Crăciunescu (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Dacă domnul Porumboiu are vreo probă pentru ceea ce afirmă ... De proba aceasta ar trebui să-l întrebe organele abilitate ale statului, pentru că este extrem de grav ce afirmă. Proba aceasta cu maşina este una dintre afirmaţiile foarte grave. Probabil că este vorba de dare şi luare de mită, aşa cum susţine el. Nu am auzit declaraţiile şi nici nu sunt un interpret al declaraţiilor domnului Porumboiu. În mod cert, când se fac asemenea afirmaţii, persoanele respective cred că sunt responsabile de faptul că trebuie să dea nişte explicaţii la nişte foruri abilitate să cerceteze aşa ceva", a spus Crăciunescu la Digisport.

"Haideţi să mai lăsăm presiunile ăstea şi tunurile de la preşedinţii de cluburi, că eu am început să mă satur până peste cap. Deja după două săptămâni chiar m-am săturat de foarte multe. Să-şi vadă de problemele de la echipele lor", a adăugat Crăciunescu.

Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, l-a criticat dur, marţi, la Sport.ro, pe arbitrul Sebastian Colţescu, care l-a eliminat pe jucătorul Paul Papp în meciul cu Gaz Metan Mediaş, scor 1-1, spunând că centralul este "labil psihic" şi "corupt până în măduva oaselor".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici