Craiova dă ora exactă în Liga 1 în meciul cu titlul pe masă. Duckadam afirmă: "S-a încheiat campionatul pentru FCSB"

  • CFR Cluj - Universitatea Craiova, din etapa a 5-a din play-off, este azi, de la ora 20:00
  • Liga 1, clasament: CFR Cluj (36 de puncte), Universitatea Craiova (32 de puncte), FCSB (27 de puncte)
  • Helmuth Duckadam: "Dacă CFR-ul câştigă, atunci cred că ultimele jocuri nici nu ar trebui să se mai joace"
835 afișări
Imaginea articolului Craiova dă ora exactă în Liga 1 în meciul cu titlul pe masă. Duckadam afirmă: "S-a încheiat campionatul pentru FCSB"

Craiova dă ora exactă în Liga 1, iar Duckadam afirmă: "S-a încheiat campionatul pentru FCSB" - DE EDITAT + PT SITE

Astăzi se poate decide câştigătoarea titlului în Liga 1. CFR Cluj - Universitatea Craiova se joacă de la ora 20:00. Cele două sunt pe primele locuri în clasament, despărţite de patru puncte. FCSB este pe 3, iar Duckadam crede că nici în sezonul acesta, echipa lui Becali nu va fi campioană. FCSB e la 9 puncte de primul loc. Luni, joacă cu Astra, la Giurgiu.

Antrenorul Cristiano Bergodi, care a semnat cu Universitatea Craiova în timpul epidemie de coronavirus, are deja două victorii pe banca oltenilor. Italianul spune că pentru a obţine victoria în meciul cu CFR, Craiova trebuie să fie foarte bună din punct de vedere defensiv şi tehnic. 

”Eu cred că pentru FCSB campionatul s-a încheiat. Este diferenţa mult prea mare ca CFR-ul cu Dan Petrescu să facă atâţia paşi greşiţi şi să mai fie şanse la titlu. Dacă Craiova va reuşi să obţină o victorie, ceea ce mă îndoiesc, la CFR, atunci se poate cumva relansa campionatul dar dacă CFR-ul va câştiga, atunci cred că ultimele jocuri nici nu ar trebui să se mai joace”, a spus Duckadam.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici