Cribari ar putea juca în meciul cu Dinamo

Fundaşul brazilian al echipei Lazio Roma, Emilson Sanchez Cribari, a declarat, luni seară, că ar putea juca în partida din deplasare cu Dinamo Bucureşti, din manşa secundă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, informează agenţia Datasport.

1 afișare
Imaginea articolului Cribari ar putea juca în meciul cu Dinamo

Cribari ar putea juca în meciul cu Dinamo

"Aş putea juca în meciul cu Dinamo. Nu sunt un erou, dar am noroc că totul merge bine. Am primit o lovitură în meciul tur cu Dinamo, dar nu am crezut că poate fi o accidentare gravă. Când m-am ridicat în picioare nu vedeam nimic şi au trecut câteva minute până mi-am dat seama ce se întâmplă", a spus Cribari.

Fundaşul brazilian a afirmat că Dinamo este o echipă abordabilă. "Sunt încă furios pentru ce s-a întâmplat în partida tur cu românii, dar cred că Dinamo este o echipă abordabilă deşi noi nu suntem la capacitate maximă. Nu ştiu ce fel de sezon ne aşteaptă, dar trebuie să fim atenţi la meciul retur cu românii. Este fundamental să ne calificăm în grupele Ligii Campionilor. Acest lucru ar da moral echipei", a precizat Cribari.

Cribari a suferit o intervenţie chirurgicală după fractura de pomete suferită în partida Lazio Roma - Dinamo Bucureşti, scor 1-1, din prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor. Returul se va disputa în 28 august, la ora 22.00, pe Stadionul Naţional din Complexul Sportiv Lia Manoliu, iar câştigătoarea dublei manşe se va califica în grupele Ligii Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici