CRIMĂ în fotbal: Antrenorul echipei de juniori a clubului New York Red Bulls a fost ucis

Antrenorul englez al echipei de juniori a echipei New York Red Bulls, Mike Jones, în vârstă de 25 de ani, a fost ucis în Manhattan, duminică dimineaţă, a anunţat poliţia americană.

397 afișări
Imaginea articolului CRIMĂ în fotbal: Antrenorul echipei de juniori a clubului New York Red Bulls a fost ucis

CRIMĂ în fotbal: Antrenorul echipei de juniori a clubului New York Red Bulls a fost ucis (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit BBC, Jones a primit mai multe lovituri de cuţit, el fiind declarat mort la spitalul Bellevue din New York.

Un purtător de cuvânt al poliţiei din New York (NYPD) a declarat că tehnicianul avea o ureche secţionată şi mai multe răni la cap şi la gât.

Tatăl lui Jones a declarat că a fost alertat să contacteze NYPD de către unul dintre prietenii fiului său prin intermediul reţelei de socializare Facebook. "Am contactat poliţia şi am fost în stare de şoc. Mă aşteptam să aud că a fost rănit într-un accident. Nu ne vine să credem", a afirmat el.

Bărbatul a menţionat că fiul său petrecea zece luni pe an în SUA şi tocmai cumpărase un apartament, împreună cu doi prieteni.

Mike Jones era antrenor în cadrul clubului New York Red Bulls de cinci ani.

La echipa de seniori a clubului New York Red Bulls evoluează, între alţii, francezul Thierry Henry, mexicanul Rafael Marquez şi australianul Tim Cahill.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici