Cristea: Ne aşteaptă meciuri grele

Atacantul Andrei Cristea, marcatorul unicului gol al partidei Dinamo - Farul Constanţa, scor 1-0 (0-0), a declarat, duminică, la stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare, că pentru formaţia antrenată de Mircea Rednic urmează meciuri grele în Liga I.

16 afișări
Imaginea articolului Cristea: Ne aşteaptă meciuri grele

Cristea: Ne aşteaptă meciuri grele (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu m-am gândit când am dat golul că e victoria cu numărul 1000. Ne bucurăm că am reuşit să câştigăm în faţa unei echipe incomode. A fost o victorie aşteptată pentru că era dificil de obţinut după eşecul cu NEC. Ne aşteaptă meciuri grele, un campionat echilibrat, important este însă să fie linişte în vestiar. Îmi doresc să înscriu cât mai multe goluri şi suporterii să fie corecţi cu mine pentru că nu e uşor la Dinamo", a spus Cristea.

Formaţia Dinamo Bucureşti a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Farul Constanţa, într-o partidă contând pentru etapa a X-a a Ligii I şi s-a distanţat la patru puncte de a doua clasată, Unirea Urziceni, care are însă un meci mai puţin disputat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici