Cristescu: Antrenamentul a fost mutat la Buftea pentru că nu avem curent, se lucrează la metrou

Acţionarul FC Rapid, Nicolae Cristescu, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că antrenamentul de dimineaţă al echipei conduse de Viorel Moldovan a fost mutat la Buftea pentru că la Pro Rapid nu este curent din cauza lucrărilor de extindere a reţelei de metrou Magistrala 4.

72 afișări
Imaginea articolului Cristescu: Antrenamentul a fost mutat la Buftea pentru că nu avem curent, se lucrează la metrou

Cristescu: Antrenamentul a fost mutat la Buftea pentru că nu avem curent, se lucrează la metrou (Imagine> Razvan Lupica / Mediafax Foto)

De asemenea, gruparea giuleşteană a anulat şi conferinţa de presă care era programată, astăzi, la ora 13.30, la baza sportivă Pro Rapid.

Cristescu a negat că motivul întreruperii curentului şi gazelor la Pro Rapid îl reprezintă datoriile grupării giuleşteane la furnizorii de utilităţi. "Antrenamentul de azi l-am mutat la Buftea pentru că de ieri nu avem curent la Pro Rapid. Ieri au fost oprite şi gazele. Situaţia asta nu este numai la noi, e în tot cartierul. Eu stau în zonă şi nici eu nu am curent acasă. Se lucrează la metrou la noua magistrală şi au tăiat tot, curent, gaze. Ne-am certat cu ei, pentru că au zis că dau drumul astăzi, dar până la ora asta nu au rezolvat decât problema gazelor. Curentul au zis că revine peste vreo ora. Clubul nu are datorii la furnizorii de utilităţi, ultimele facturi pe care le-am primit la gaze şi curent sunt din 12 şi 16 august, în total 9.600 de lei şi le-am plătit. Acum urmează să vină facturile pe septembrie", a explicat oficialul rapidist.

El a adăugat că firma care se ocupă cu lucrările la metrou a solicitat clubului să permită instalarea unei conducte care să traverseze baza Pro Rapid pentru a deversa apa dintr-o staţie de metrou inundată. "După ce că ne-au lăsat fără curent, acum cei de la metrou ne-au zis să îi lăsăm să spargă în Pro Rapid ca să tragă o conductă. În apropiere este o staţie de metrou veche (n.r. - staţia Laminorului), săpată pe vremea lui Ceauşescu, care e inundată. Iar ei vor să tragă o conductă şi să deverseze apa aia în lacul Străuleşti. Le-am zis că nu le permitem, chiar dacă ne-au propus şi despăgubiri. Să tragă ţeava prin cimitir dacă vor, noi nu îi lăsăm să spargă la noi în bază", a precizat Cristescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici