Cristescu: Nu am cedat la presiunea jucătorilor. Marian Rada nu rămâne antrenor

Acţionarul FC Rapid, Nicolae Cristescu, a declarat, joi, la finalul unei şedinţe pe care a avut-o cu jucătorii şi reprezentanţii suporterilor, că nu a cedat la presiunea fotbaliştilor care doreau ca Marian Rada să rămână în funcţie, precizând că acesta nu va continua la conducerea tehnică a echipei.

147 afișări
Imaginea articolului Cristescu: Nu am cedat la presiunea jucătorilor. Marian Rada nu rămâne antrenor

Marian Rada (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Am stabilit o strategie cu băieţii, intră în cantonament de mâine cu două antrenamente pe zi. Nu a fost un protest al jucătorilor, a fost o neînţelegere. Chestia cu Rada (n.r. - demiterea lui Marian Rada) a fost hotărârea mea. Nu am cedat la presiunea lor, eu nu cedez niciodată la presiunea nimănui atâta timp cât dreptatea este de partea mea", a spus Cristescu.

Întrebat dacă este posibil ca Marian Rada să rămână totuşi în funcţie, oficialul rapidist a răspuns: "Nu".

Cristescu a adăugat că jucătorii nu au avut pretenţii exagerate şi că aceştia au înţeles în cele din urmă că trebuie să se antreneze. "Ne pregătim serios pentru campionatul Ligii a II-a. Nici ei nu au fost exageraţi, a fost o discuţie amiabilă şi plăcută. M-au înţeles, ne-am înţeles, până la urmă suntem o familie şi trebuie să tragem în acelaşi sens", a precizat Nicolae Cristescu.

Antrenorul Marian Rada a fost demis, miercuri, din funcţia de antrenor principal al echipei Rapid, în locul său fiind numit secundul Sandu Tăbârcă. După această decizie a conducerii, fotbaliştii au refuzat să participe la antrenament solicitând revenirea lui Rada la conducerea tehnică şi plata restanţelor salariale.

Fotbaliştii rapidişti nu s-au antrenat nici joi dimineaţă, ei părăsind baza sportivă Pro Rapid la scurt timp după încheierea şedinţei cu suporterii şi acţionarul Nicolae Cristescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici