Cristi Dulca: Am semnat cu Universitatea Cluj pe un an

Antrenorul Cristian Dulca a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că a finalizat negocierile cu Ana Maria Prodan şi a semnat un contract valabil pe un sezon, urmând să conducă echipa Universitatea Cluj în meciul din etapa a II-a, cu Gloria Bistriţa.

240 afișări
Imaginea articolului Cristi Dulca: Am semnat cu Universitatea Cluj pe un an

Cristi Dulca: Am semnat cu Universitatea Cluj pe un an (Imagine: Mircea Rosca / MediafaxFoto)

"Gata, am semnat! Am decis că e mai bine aşa, nu doar pentru mine, ci şi pentru echipă, care a început greu campionatul, cu acel 6-2, iar acum fiind şi jucători noi şi neîncredere în lot, nu e deloc uşor. De fapt, eu tot la greu am venit la U, dar sincer, nu aş putea refuza niciodată Universitatea. Începusem un proiect la Şelimbăr, în liga a treia, dar oamenii de acolo m-au înţeles şi le mulţumesc. Vin la echipă într-un moment greu, în care alţii au refuzat s-o facă, avem nevoie de linişte, de răbdare, dar şi de rezultate. Aseară m-a sunat doamna Prodan, am vorbit câteva ore, iar acum am încheiat negocierile şi de mâine încep treaba. Voi conduce echipa la meciul cu Gloria", a declarat Dulca, pentru MEDIAFAX.

Noul antrenor al Universităţii Cluj, acelaşi cu care studenţii au promovat în 2010, a făcut câteva referiri şi la nemulţumirile fanilor din ultima perioadă. "Eu nu am avut niciodată probleme cu fanii. Ştiu că au nemulţumiri, dar nu e războiul meu. Nu am nicio problemă cu ei, sunt deschis cum am fost totdeauna şi sper ca împreună să recreem emulaţie în jurul echipei, pentru că e mare nevoie".

U Cluj a început sezonul cu un dezastruos 6-2, la Pandurii Tg. Jiu, cu Claudiu Niculescu pe banca tehnică. Acesta a părăsit funcţia, redevenind doar jucător, iar echipa a fost condusă câteva zile de Emil Ursu. În etapa a II-a, U Cluj va juca cu Gloria Bistriţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici