Cristian Bobar, preşedintele echipei CSM Reşiţa, implicat într-un grav accident rutier. Maşina în care se afla s-a rostogolit de două ori

Cristian Bobar, preşedintele CSM Reşiţa, a fost aproape de o tragedie chiar înainte de Crăciun. Conducătorul echipei de pe locul 17 din Liga 2 a fost, marţi, 24 decembrie 2019, victima unui accident rutier petrecut în apropiere de Haţeg.

204 afișări
Imaginea articolului Cristian Bobar, preşedintele echipei CSM Reşiţa, implicat într-un grav accident rutier. Maşina în care se afla s-a rostogolit de două ori

Sursa FOTO: Cristian Bobar Facebook

Bobar a avut mare noroc şi a scăpat teafăr după ce maşina pe care o conducea a fost lovită frontal de o alta, intrată pe contrasens. Preşedintele echipei CSM Reşiţa se afla la volanul maşinii sale, marţi după-amiază, pe Drumul Naţional 68, în judeţul Hunedoara, în apropierea localităţii Zeicani, când se îndrepta spre Reşiţa şi şoferul unui autoturism care a efectuat o depăşire a intrat pe contrasens. Impactul cu maşina condusă de Bobar a fost violent, însă, din fericire pentru persoanele implicate în accident, nimeni nu a fost rănit grav.

După impact, autovehiculul în care se afla conducătorul clubului din Liga 2 a ricoşat în afara carosabilului, unde s-a rostogolit de două ori. Cristian Bobar a tras o sperietură serioasă. ”Am avut mare noroc că nu au fost pomi pe margine şi nu m-am izbit de ei, m-am rostogolit de două ori. M-au scos pe geamul din spate. La început nu am simţit dureri, dar acum mă dor toate. Dumnezeu a fost cu mine, nu mi s-a întâmplat niciodată aşa ceva.” , a declarat Bobar pentru digisport.ro.

Cristian Bobar a activat în cariera de conducător la FC Şcolar Reşiţa, CS Ştefăneşti, Dinamo, ASA Târgu Mureş, CNS Cetate Deva, CFR Cluj, iar acum este la CSM Reşiţa, club care după 21 de etape desfăşurate în acest sezon al Ligii 2 se află pe poziţia a 17-a, retrogradabilă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici