Cristian Bodîrlău - medalie de aur, Marian Halas-bronz, la Cupa Europei la judo, de la Belgrad

Sportivul Cristian Bodîrlău a cucerit, duminică, medalia de aur, iar Marian Halas pe cea de bronz la categoria 81 de kilograme, la Cupa Europei la judo, de la Belgrad.

107 afișări
Imaginea articolului Cristian Bodîrlău - medalie de aur, Marian Halas-bronz, la Cupa Europei la judo, de la Belgrad

Cristian Bodîrlău - medalie de aur, Marian Halas-bronz, la Cupa Europei la judo, de la Belgrad (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Cristian Bodîrlău a câştigat grupa C, iar în semifinale l-a învins pe Miroljub Ivezici (Serbia), pentru ca în finală să treacă şi de Dmitri Zuev (Rusia). La rândul său, Marian Halas a fost învins în turul 3 al grupei B, dar în recalificări a trecut de doi adversari din Ungaria, iar în lupta pentru medalia de bronz s-a impus în faţa sârbului Miroljub Ivezici, eliminat în semifinale de Bodîrlău.

Adrian Merge, Zoltan Farkaş şi Vlad Vişan au fost eliminaţi în preliminarii la aceeaşi categorie.

Sâmbătă, în prima zi de la Cupa Europei, sportivele tricolore au cucerit patru medalii, din care două de aur, una de argint şi una de bronz. Astfel, la feminin, categoria 48 de kilograme Monica Ungureanu a câştigat medalia de aur, Violeta Dumitru pe cea de argint, iar Ioana Matei a obţinut bronzul, în timp ce Loredana Ohâi a cucerit medalia de aur la categoria 57 de kilograme.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici