Cristian Borcea: Am emoţii, dar am încredere în jucători că vor câştiga

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a declarat, marţi, înaintea finalei Cupei României - Timişoreana, că are emoţii, dar a precizat că are încredere în jucători că vor câştiga şi în suporteri că vor face o atmosferă extraordinară.

136 afișări
Imaginea articolului Cristian Borcea: Am emoţii, dar am încredere în jucători că vor câştiga

Cristian Borcea (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"Această finală contează foarte mult atât pentru echipă, cât şi pentru suporteri. Contează să câştigăm un trofeu. Dacă vă uitaţi, în ultimii ani am ieşit din sferturi sau optimi, apoi din semifinală şi finală, acum trebuie să câştigăm. Am emoţii, dar am încredere că jucătorii vor câştiga şi că suporterii vor face o atmosferă extraordinară. Sigur vor fi 30.000 de suporteri dinamovişti. Mâine se vor întâlni două echipe al căror viitor va depinde foarte mult de această partidă", a spus Borcea.

Referitor la faptul că antrenorul dinamoviştilor Dario Bonetti a afirmat că Rapidul este favorită în finală, Borcea a precizat: "Rapidul este favorită să se uite la spectatcolul oferit de Dinamo, dar de câştigat trofeul Dinamo o va face. Nu voi rămâne alături de echipă, imediat după meci voi pleca".

Întrebat dacă Dario Bonetti va rămâne la Dinamo şi în sezonul viitor, Borcea a răspuns scurt: "Da".

Referitor la faptul că Dinamo a terminat campionatul pe locul cinci, Cristian Borcea a declarat: "Când am plecat era vară şi când m-am întors era iarnă".

Finala Cupei României - Timişoreana este programată miercuri, de la ora 21.00, pe Arena Naţională, fiind transmisă în direct de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici