Cristian Bratu: Dumnezeu a fost în alb-albastru la meciul cu Gaz Metan Mediaş

Jucătorul echipei Poli Iaşi, Cristian Bratu, a declarat, duminică, la un post de televiziune local, că gruparea din dealul Copoului a câştigat cu noroc meciul cu Gaz Metan Mediaş, transmite corespondentul MEDIAFAX.

4 afișări

"După ce am revăzut partida cu Gaz Metan, am puterea să spun că Dumnezeu a fost în alb-albastru. Au avut foarte multe ocazii de a marca, dar până la urmă noi am câştigat. Sincer mi-ar părea rău să retrogradeze cei de la Mediaş, pentru că joacă într-adevăr fotbal, indiferent de adversar. În schimb, mă bucur că noi am câştigat şi avem acum cinci puncte în faţa lor", a spus Bratu.

Bratu a mai afirmat că i s-ar părea normal ca formaţia FC Argeş să fie retrogradată: "Eu sunt piteştean, dar cu părere de rău trebuie să spun că legile şi regulamentele trebuie respectate. FC Argeş ar trebui retrogradată. Oricum, eu cred că aşa se va întâmpla până la urmă şi cei de la FC Argeş sunt conştienţi de asta. Chiar am stat de vorba cu câţiva jucători de acolo şi ei mi-au spus că sunt convinşi că vor retrograda. Nici nu mai au chef să joace, drept dovadă fiind ultimele rezultate. Nu şi-au mai luat banii de vreo patru luni, patronul a avut probleme mari. E foarte greu pentru ei".

Cristian Bratu a mai precizat că îşi doreşte cel puţin patru puncte în ultimele trei etape: "Noi suntem salvaţi de la retrogrdare doar în proporţie de 60 la sută şi tocmai de aceea avem nevoie de cel puţin patru puncte în ultimele trei etape. Trebuie să rămânem concentraţi şi să jucăm la victorie etapa viitoare, în deplasare, cu CS Otopeni şi pe urmă acasă cu Gloria Buzău. Întâlnim două echipe deja retrogradate şi cred că suntem favoriţi şi trebuie să câştigăm".

Formaţia Poli Iaşi a câştigat, sâmbătă, pe teren propriu, în faţa echipei Gaz Metan Mediaş, cu scorul de 2-0 (1-0), într-o partidă contând pentru etapa a XXXI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici