Cristian Chivu a fost nominalizat la premiul FIFPro

Fundaşul echipei Internazionale Milano, Cristian Chivu, se află pe lista celor 55 de fotbalişti nominalizaţi pentru câştigarea premiului FIFPro, premiul Federaţiei Internaţionale a Jucătorilor Profesionişti de Fotbal, informează AFP.

1 afișare
Imaginea articolului Cristian Chivu a fost nominalizat la premiul FIFPro

Cristian Chivu a fost nominalizat la premiul FIFPro

Printre jucătorii nominalizaţi pentru a-i succede brazilianului Ronaldinho, câştigător anul trecut, se mai află...Ronaldinho, Kaka, Didier Drogba, Cristiano Ronaldo, Thierry Henry, Materazzi, Cannavaro, Buffon, Gattuso, Pirlo, Inzaghi, Lampard, Gerrard, Terry, Beckham, Rooney, Eto'o, Ibrahimovici, Messi, Ruud van Nistelrooy sau Berbatov.

Italia, cu 11 nominalizaţi, este ţara cel mai bine reprezentată, fiind urmată de Angllia (9), Brazilia (7) şi Spania (6).

La nivelul cluburilor, AC Milan este cel mai bine reprezentat, cu 9 jucători (Ronaldo fiind trecut şi la AC Milan şi la Real) fiind urmat de Chelsea şi FC Barcelona, cu câte opt jucători. Urmează Real (6) şi Manchester United (5).

Balonul de Aur este acordat de corespondenţi ai publicaţiei France football, trofeul FIFA de un vot al selecţionerilor, în timp ce premiul FIFPro de un vot al celor 45.000 de jucători afiliaţi asociaţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici