Cristian Chivu a semnat cu Inter Milano într-un restaurant

Căpitanul naţionalei României, Cristian Chivu, a semnat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, contractul pe cinci ani cu gruparea Internazionale Milano, într-un restaurant din centrul oraşului.

2 afișări
Imaginea articolului Cristian Chivu a semnat cu Inter Milano într-un restaurant

Cristian Chivu a semnat cu Inter Milano într-un restaurant

Cotidianul Gazzetta dello Sport notează că jucătorul român s-a cazat la un hotel din centrul oraşului Milano, după care a luat masa, împreună cu fraţii Becali şi cu câţiva responsabili ai clubului Inter, la un restaurant. Din partea clubului milanez au participat directorul tehnic Marco Branca, directorul adjunct general al clubului, Stefano Filucchi, şi unul dintre colaboratorii lui Branca, Piero Ausilio.

"Chivu a semnat contractul pe cinci ani cu Inter şi, la ora 2.30, după ce a pozat cu noul său tricou, a mers să se culce. Sâmbătă, Chivu va efectua vizita medicală şi probabil că după-amiază va pleca la Londra pentru a se alătura noilor săi coechipieri, aflaţi într-un turneu de pregătire. Formaţia Inter Milano va disputa în acest turneu patru meciuri amicale, cu echipele Valencia (sâmbătă), Arsenal (duminică), Manchester United (1 august) şi Aston Villa. Probabil că jucătorul român va putea evolua abia în meciul cu Manchester United", scrie cotidianul citat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici