Cristian Chivu: Eu la Inter? Dacă mă cheamă... Până acum nu am vorbit cu nimeni

Fostul internaţional român Cristian Chivu, în vârstă de 35 de ani, legitimat la Internazionale Milano în perioada 2007-2014, a vorbit, marţi, în Gazzetta dello Sport, despre o posibilă revenire la clubul italian, în staff-ul noului antrenor, Frank De Boer.

459 afișări
Imaginea articolului Cristian Chivu: Eu la Inter? Dacă mă cheamă... Până acum nu am vorbit cu nimeni

Cristian Chivu: Eu la Inter? Dacă mă cheamă... Până acum nu am vorbit cu nimeni (Imagine: Raul Stet/ Arhiva Mediafax Foto)

De Boer i-a luat locul lui Roberto Mancini pe banca Interului, după ce italianul a ales să demisioneze, fiind nemulţumit de achiziţiile făcute de conducere, iar presa din Italia a scris, în ultimele zile, despre o posibilă cooptare a lui Chivu în staff-ul antrenorului olandez. Fostul fundaş al clubului de pe Giuseppe Meazza a vorbit pentru prima dată despre această posibilitate.

"Îl ştiu bine pe Frank, dar pâna acum nu am vorbit cu nimeni. Pentru moment sunt în Spania, în vacanţă, alături de familie, şi mi-e bine aşa. Eu la Inter? Dacă mă cheamă... Urmăresc mereu Interul, dar nu-mi place să comentez din exterior ce se întâmplă în cadrul clubului", a spus Chivu pentru Gazzetta dello Sport.

Chivu a renunţat la fotbal în urma cu doi ani, după ce o luxaţie la un deget de la piciorul drept i-a făcut imposibilă continuarea la nivel profesionist. Fundasul a decis să se retraga dupa ce nu s-a refăcut complet în urma unei accidentări suferite în august 2012, la o partidă cu Hajduk Split, din play-off-ul Ligii Europa.

Chivu vorbeşte olandeza, engleza şi italiana, a fost desemnat de trei ori fotbalistul român al anului (2000, 2002 şi 2009) şi a fost inclus în echipa UEFA a anului 2002. Acesta a câştigat trofeul Ligii Campionilor, în 2012, cu Internazionale Milano.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici