Cristian Chivu: Îi dedic golul soţiei mele

Fundaşul Cristian Chivu, care a marcat, sâmbătă, primul său gol pentru echipa Inter Milano, în meciul de pe teren propriu cu Atalanta, scor 3-1, a declarat că îi dedică această reuşită soţiei sale, Adelina, informează site-ul echipei din Milano.

53 afișări
Imaginea articolului Cristian Chivu: Îi dedic golul soţiei mele

Cristian Chivu: Îi dedic golul soţiei mele (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am încercat şi din fericire pentru mine şi echipă a ieşit bine. Suntem mulţumiţi cu această victorie, deoarece nu a fost deloc uşor. Am fost conduşi, însă am ştiut cum să reacţionăm. Când am avut ocazia am încercat, chiar şi din lovitură liberă, lucru pe care nu-l fac des pentru că există o regulă la noi privind cine execută loviturile, dar, din păcate, nu am izbutit să înscriu de acolo. M-am gândit la soţia mea în momentul când am dat golul, pe care i-l dedic, ea este cea mai importantă persoană din viaţa mea. E un gol important pentru pentru mine si pentru echipă. Pentru mine deoarece nu a fost deloc o perioadă uşoară în viaţa mea, iar pentru echipă deoarece trebuie să câştigăm totul până la final", a precizat internaţionalul român.

Chivu a spus că nu se va uita la meciul pe care AS Roma, principala contracandidată a Interului pentru titlul de campioană din Serie A, îl va juca, duminică, pe teren propriu, cu Sampdoria Genova:

"Nu mă uit la meciul echipei AS Roma, deoarece ultima dată când m-am uitat formaţia romană a câştigat. Acum mergem înainte aşa şi de mâine ne gândim la jocul cu FC Barcelona (n.r. - din returul semifinalelor Ligii Campionilor), este un moment istoric pentru noi, trebuie să dăm tot ce avem mai bun".

Internaţionalul român Cristian Chivu a marcat, sâmbătă, primul său gol pentru echipa Internazionale Milano, în meciul de pe teren propriu cu Atalanta, scor 3-1 (2-1), din etapa a XXXV-a a campionatului Italiei.Chivu, care a fost integralist, a înscris în minutul 78, golul de 3-1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici