Cristian Chivu la Internazionale Milano (presă)

Cotidianul Gazzetta dello Sport a anunţat, miercuri, că oficialii cluburilor AS Roma şi Internazionale Milano s-au înţeles în privinţa trecerii fundaşului Cristian Chivu la campioana Italiei, pentru 12 milioane de euro.

1 afișare

Sursa citată notează că preşedintele milanezilor, Massimo Moratti, şi administratorul delegat al Romei, Rosella Sensi, au avut o discuţie telefonică marţi şi au ajuns la un acord privind cedarea lui Chivu şi achiziţionarea tuturor drepturilor federative ale mijlocaşului chilian David Pizarro de către gruparea română.

Deşi s-a scris că cedarea definitivă a lui Pizarro la Roma este condiţionată de ajungerea lui Chicu la Inter Milano, publicaţia Gazzetta dello Sport a scris că cele două tranzacţii nu au nimic în comun. "Internazionale Milano va plăti 12 milioane de euro pentru Chivu, iar Roma va achita şase milioane de euro pentru a deţine toate drepturile federative ale lui Pizarro", notează ziarul italian.

Sursa citată notează că Inter Milano va vira banii miercuri sau joi, iar Roma va definitiva imediat aducerea fundaşului brazilian Juan de la formaţia Bayer Leverkusen.

Cristian Chivu a refuzat, în urmă cu două săptămâni, oferta înaintată de AS Roma pentru prelungirea contractului scadent în 2008, constând în 2,5 milioane de euro salariu anual şi bonusuri ce pot ajunge până la un milion de euro. Presa italiană a anunţat că internaţionalul român ajunsese deja la un acord cu Internazionale Milano, grupare cu care ar urma să semneze un contract pe cinci sezoane şi să primească un salariu anual de 4,5 milioane de euro şi prime de 500.000 de euro.

În urmă cu două zile, presa italiană scria că fundaşul Cristian Chivu nu mai este tentat de un transfer la echipa Internazionale Milano şi, dacă nu va pleca la formaţia FC Barcelona, va rămâne la AS Roma.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici