Cristian Chivu: Toată lumea e supărată pentru situaţia în care ne aflăm

Fundaşul echipei Internazionale Milano Cristian Chivu a declarat, marţi, că toată lumea de la club este supărată şi a menţionat că jucătorii trebuie să muncească mai mult pentru a scoate formaţia din criză.

151 afișări
Imaginea articolului Cristian Chivu: Toată lumea e supărată pentru situaţia în care ne aflăm

Cristian Chivu (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

"E normal ca Massimo Moratti să fie dezamăgit. Şi noi suntem, la fel şi suporterii noştri. Ceea ce ne preocupă este jocul nostru, care nu merge aşa cum ne dorim. Va trebui să muncim mai mult în plan fizic şi mental. Plătim cu toţii pentru problemele pe care le avem, dar să nu uităm că jucăm din trei în trei zile încă din august 2012. Sunt multe motive pentru care s-a ajuns aici, dar trebuie să analizăm atent şi să ne îmbunătăţim jocul", a declarat Chivu pentru Sky Sport 24.

Fundaşul român consideră că nimeni nu este titular de drept la Inter Milano: "Nu este corect să vorbim că unii dintre noi sunt titulari de drept. Nu suntem în Parlament, facem parte dintr-o echipă. Nu suntem prizonierii trecutului, suntem prizonierii tuturor schimbărilor care s-au făcut. Nu este uşor să iei totul de la început, dar va trebui cu toţii să dăm mai mult pentru acest club".

Cristian Chivu a afirmat că antrenorul Andrea Stramaccioni a făcut tot ce era mai bine pentru Inter Milano. "Principala preocupare a antrenorului este munca. Trebuie să înţelegem cu toţii că el a făcut tot ce era posibil, chiar dacă primul care plăteşte pentru eşecuri e antrenorul. Plătim pentru schimbările făcute, pentru accidentările din lot, pentru faptul că am jucat foarte multe meciuri. Este puţină confuzie, dar cred că în acest moment ne lipseşte în principal curajul", a precizat Chivu.

Internazionale Milano a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de formaţia Bologna, în etapa a XXVIII-a din Serie şi a coborât pe locul cinci în clasament.

De asemenea, echipa lui Chivu este aproape eliminată din Liga Europa, după ce a pierdut, cu scorul de 0-3, meciul tur cu Totteham, disputat la Londra, în optimile de finală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici