Cristian Dulca: Am fost foarte neîncrezători în forţele noastre, nu aşa am pregătit meciul

Tehnicianul echipei Gaz Metan Mediaş, Cristian Dulca, a declarat, sâmbătă, după înfrângerea din meciul cu Steaua, că elevii săi nu s-au ridicat la nivelul aşteptat, conform pregătirii din cursul săptămânii, şi au fost neîncrezători în forţele lor.

87 afișări
Imaginea articolului Cristian Dulca: Am fost foarte neîncrezători în forţele noastre, nu aşa am pregătit meciul

Cristian Dulca (Imagine: Mircea Rosca/ Mediafax Foto)

"Nu am făcut o partidă reuşită. După una caldă vine una rece. Chiar dacă ne-am propus altceva, nu ne-am ridicat la nivelul aşteptat. Am fost foarte neîncrezători în forţele noastre. Nu aşa am pregătit meciul toată săptămâna. Nu am reuşit să le punem probleme, nu am făcut pressingul necesar. Azi Steaua fost mult mai bună, foarte motivată. Trebuie să ne concentrăm pe punctele de pe teren propriu, care să ne dea linişte", a spus Dulca.

Formaţia Steaua a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a XXIII-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Keşeru '12, Piovaccari '66 şi Vâlceanu '90+2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici