Cristian Pustai: A fost o manieră destul de baschetbalistică de arbitraj

Tehnicianul echipei Pandurii Târgu Jiu, Cristian Pustai, a declarat sâmbătă seară, după înfrângerea din meciul cu CFR Cluj, scor 0-1, că maniera de arbitraj a fost "destul de baschetbalistică", informează prosport.ro.

4 afișări

"A fost o manieră destul de baschetbalistică de arbitraj. Nu pot să spun că Cojocaru a ţinut nu ştiu cu cine, dar a arbitrat baschetbalistic. La gol cred că a fost fault în atac, jucătorul a primit un cot în cap. Dar asta este, a pierdut cu 1-0, deci e rezultatul corect. Din nouă puncte pe teren propriu am făcut doar unul. Sper să-şi revină Matulevicius, că avem nevoie de un atacant acolo, în faţă. Până în mai se joacă campionatul. Suporterii probabil au fost învăţaţi cu altfel de jocuri aici la Târgu Jiu, dar noi am adus multe puncte din deplasare. E greu, oamenii îmi cer demisia la fiecare etapă, mergem înainte. Avem un obiectiv de îndeplinit, să sperăm că-l vom îndeplini", a declarat Cristi Pustai la Digi Sport.

Formaţia Pandurii Târgu Jiu a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de echipa CFR Cluj, într-un meci din etapa a XXV-a a Ligii I. Unicul gol al partidei a fost înscris de Piccolo, în minutul 90+2.

Partida a fost arbitrată de o brigadă condusă de Adrian Cojocaru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici