Cristian Pustai, antrenor Gaz Metan Mediaş: Am avut noroc, dar cred că suntem o nucă tare

Cristian Pustai, antrenorul echipei Gaz Metan Mediaş, a declarat după victoria, scor 1-0, cu Steaua, de pe Arena Naţională, că este mulţumit de parcursul formaţiei sale din aceste 12 etape de campionat, care se află pe locul şase în clasament, cu o etapă înainte de finalul turului.

233 afișări
Imaginea articolului Cristian Pustai, antrenor Gaz Metan Mediaş: Am avut noroc, dar cred că suntem o nucă tare

Cristian Pustai, antrenor Gaz Metan Mediaş: Am avut noroc, dar cred că suntem o nucă tare

Gaz Metan Mediaş a marcat unicul gol al întâlnirii, în minutul 26, prin mijlocaşul Alexandru Munteanu, care a profitat de o deviere a fundaşului Bogdan Mitrea. Medieşenii au evoluat şi cu un jucător în minus, după eliminarea lui Alexandru Creţu, în minutul 71.

"Sunt mulţumit de ceea ce am reuşit, un joc bun, în urma căruia ne-a ieşit ceea ce ne-am propus. Creţu a făcut două greşeli şi atunci când vrei să faci prea mult, atunci greşeşti şi o să avem o discuţie. Steaua a ratat multe ocazii, am venit să facem ce ştim, să fim periculoşi pe tranziţia pozitivă, dar puteam să avem şi 2-0, la ratarea lui Llullaku. Am avut şi noroc pentru că este greu să joci împotriva Stelei cu un om în minus şi am rezistat foarte bine. Am reuşit de mai multe ori să câştig cu Steaua, am respectat cea mai galonată echipă din ţară, dar noi ne-am văzut de treaba noastră. Gaz Metan a arătat că este echipă greu de învins, dar va trebui să mai lucrăm mult la jocul poziţional, însă sunt mulţumit de ce am reuşit până acum. Ne dorim să încheiem cu o victorie la Mediaş, împotriva Craiovei, pentru că acasă am mai bătut şi Viitorul, o altă echipă puternică. Îmi doresc să încheiem bine turul şi la această oră, cred că suntem o nucă tare", a declarat Cristian Pustai.

Gaz Metan Mediaş este pe locul şase în campionat, poziţie de play-off, cu 19 puncte, cu o etapă înainte de finalul turului. Echipa antrenată de Cristian Pustai va juca în etapa a 13-a, pe teren propriu, cu CS Universitatea Craiova.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici