Cristian Pustai: Ne-am calificat şi suntem în cartea de istorie a oraşului

Antrenorul echipei Gaz Metan Mediaş, Cristian Pustai, a declarat, joi, la un post de televiziune, după ce a eliminat formaţia germană FSV Mainz în turul trei preliminar al Ligii Europa, că el şi jucătorii săi au intrat în cartea de istorie a oraşului.

137 afișări
Imaginea articolului Cristian Pustai: Ne-am calificat şi suntem în cartea de istorie a oraşului

Antrenorul echipei Gaz Metan Mediaş, Cristian Pustai (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Am reuşit ceea ce nimeni nu credea. Sunt bucuros că i-am făcut pe jucători să înţeleagă că cei de la Mainz nu ne sunt superiori. Asta înseamnsă să fim un grup. Ne-am calificat şi am adus puncte. Şi la meciul cu Dinamo am acceptat lupta, şi acum, la pauză, au fost două schimbări care au vizat atacul. Suntem o echipă mică, cu un lot restrâns, cu un buget de 16-17 ori mai mic decât Mainz, dar în seara asta suntem fericiţi. Urmează o tragere la sorţi şi suntem în cartea de istorie a oraşului. Astăzi ne-a fost mult mai greu decât în tur, dar noi reprezentăm un grup puternic şi unit. E o realizare că România a ajuns cu toate echipele în play-off. Sunt mândru că sunt antrenorul acestei echipe şi am ajuns aici", a spus Pustai.

Întrebat ce echipă şi-ar dori să întâlnească în play-off-ul Ligii Europa, Pustai a răspuns: "Dacă aşa vor băieţii, să fie Tottenham. Ne vom gândi la orice joc să obţinem maximum".

Echipa Gaz Metan Mediaş s-a calificat în play-off-ul Ligii Europa, după ce a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 5-4 (1-1, 0-1) la loviturile de departajare, formaţia germană FSV Mainz, în manşa secundă a turului trei preliminar al competiţiei. În tur, scorul a fost egal, 1-1.

Tragerea la sorţi a meciurilor din play-off-ul Ligii Europa va avea loc vineri, de la ora 14.30. Partidele din play-off-ul Ligii Europa se vor disputa la 18 august (turul) şi 25 august (returul).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici