Cristian Pustai şi-a prelungit contractul cu Gaz Metan Mediaş

Antrenorul echipei Gaz Metan Mediaş, Cristian Pustai, şi-a prelungit, joi, pentru un an, înţelegerea cu gruparea ardeleană, noul contract urmând să expire la finalul sezonului viitor.

103 afișări
Imaginea articolului Cristian Pustai şi-a prelungit contractul cu Gaz Metan Mediaş

Cristian Pustai şi-a prelungit contractul cu Gaz Metan Mediaş (Imagine: Alexandru Hreniuc/Mediafax Foto)

"Am avut azi după-masă (n.r. - joi), o discuţie cu cei din conducerea clubului şi am convenit să prelungim cu încă un an contractul de antrenor. Am promisiunea că niciun jucător nu va pleca, decât în cazul unei oferte convenabile pentru toate părţile. Încă nu am vorbit de obiectivul pentru noul sezon, sunt detalii pe care le vom discuta de abia săptămână viitoare", a spus Pustai.

Gaz Metan Mediaş ocupă locul şapte în clasamentul Ligii I, având nevoie de o victorie în deplasarea de la Universitatea Craiova, în timp ce Steaua nu trebuie să câştige nici la Cluj-Napoca, meciul cu CFR Cluj, din ultima etapă a Ligii I, dar nici contra lui Dinamo în finala Cupei României, pentru a se putea califica, în premieră, în Liga Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici