Cristian Tănase îşi cere scuze pentru că a scuipat înspre fani, dar spune că a fost provocat

Căpitanul echipei Steaua, Cristian Tănase, şi-a cerut scuze, marţi, pe site-ul oficial al clubului, după ce la finalul partidei cu FC Viitorul, scor 4-1, contând pentru etapa a XXIII-a, a scuipat înspre fanii care îi apostrofau pe jucătorii campioanei, precizând că a fost provocat de aceştia.

115 afișări
Imaginea articolului Cristian Tănase îşi cere scuze pentru că a scuipat înspre fani, dar spune că a fost provocat

Cristian Tănase îşi cere scuze pentru că a scuipat înspre fani, dar spune că a fost provocat (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Chiar îmi pare rău pentru ieşirea avută, însă lumea trebuie să înţeleagă faptul că există, totuşi, o limită. Acolo, în apropierea tunelului de la tribuna a doua, există un grup de oameni care, la toate meciurile, ne înjură pe noi, jucătorii adverşi, personalul de securitate sau reporterii televiziunilor deţinătoare de drepturi, lucru care poate fi confirmat de oricine. Sunt conştient de faptul că nu am procedat elegant, dar nu ştiu câţi oameni ar rezista cât am rezistat eu la atâtea apostrofări şi înjurături", a spus Tănase.

Cristian Tănase susţine că Steaua are nevoie de suporteri care să-i încurajeze pe jucători şi nu de cei care să îi jignească. "Noi avem nevoie ca adevăraţii suporteri să fie alături de noi şi să ne încurajeze, nu de oameni care să ne jignească mereu, indiferent dacă pierdem sau câştigăm la scor, cum a fost cazul chiar în acest meci. De asemenea, nu consider că este normal ca acum să mi se construiască o imagine negativă în mass-media, nespunându-se nimic despre gesturile spectatorilor la adresa mea şi a colegilor mei. Oamenii care mă cunosc ştiu ce fel de persoană sunt. De asemenea, aş dori să transmit tuturor susţinătorilor echipei al cărei capitan sunt că dorim, la fel ca şi ei, să câştigăm toate meciurile, dar avem nevoie de susţinerea lor pe întreaga durată a unei partide, indiferent de scor", a completat Tănase.

La finalul partidei, Cristian Tănase a fost surprins de camerele de vederi când avea un conflict cu fanii de la tribuna a doua, iar la un moment dat a scuipat înspre aceştia. Jucătorii stelişti au fost huiduiţi de fani din cauza jocului prestat, iar după marcarea celui de al doilea gol, la care a centrat decisiv, Alexandru Chipciu s-a dus spre suporterii de la aceeaşi tribună şi i-a înjurat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici