Cristiano Bergodi a intrat în silenzio stampa

Team-managerul echipei Poli Iaşi, Renzo Rossi, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că antrenorul Cristiano Bergodi a luat decizia de a intra în silenzio stampa.

22 afișări
Imaginea articolului Cristiano Bergodi a intrat în silenzio stampa

Cristiano Bergodi a intrat în silenzio stampa (Imagine: Mediafax Foto)

"Am venit la această conferinţă de presă pentru a vă spun cu respect că Bergodi a luat decizia de a intra în silenzio stampa. Această măsură a fost luată ca urmare a articolelor apărute în presa centrală în care sunt date declaraţii care nu-i aparţin. S-a vorbit despre plecarea lui la Steaua sau la FC Vaslui, în condiţiile în care el este încă sub contract cu Poli Iaşi. Faptul că formaţia sa este într-o situaţie delicată, decizia a fost luată pentru a nu destabiliza echipa", a declarat Renzo Rossi.

Referitor la echipă, Rossi s-a limitat să spună doar că jucătorii se află în cantonament de joi şi că pregătesc partida cu Gloria Buzău: "Partida cu Gloria Buzău se anunţă a fi una extrem de importantă pentru noi. Jucătorii au intrat de joi în cantonament pentru acest meci, pe care îl pregătesc cu toată atenţia".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici