Cristiano Bergodi, antrenorul etapei a 14-a în Superligă, după victoria cu numărul 100 în România

La capătul unei etape animate în Superligă, Liga Profesionistă de Fotbal a prezintat marţi cel mai bun unsprezece al rundei cu numărul 14, al cărei antrenor a fost desemnat italianul Cristiano Bergodi, echipa sa, Rapid Bucureşti, impunându-se cu 2-0 în derby-ul cu Universitatea Craiova.

276 afișări
Imaginea articolului Cristiano Bergodi, antrenorul etapei a 14-a în Superligă, după victoria cu numărul 100 în România

Cristiano Bergodi, antrenorul etapei a 14-a în Superligă, după victoria cu numărul 100 în România

Alţi trei jucători ai giuleştenilor au prins echipa etapei, care mai are în componenţă câte doi jucători de la Universitatea Cluj, CFR Cluj şi Sepsi OSK, celelalte performele ale rundei.

Echipa ideală a etapei a 14-a:

Portar

Horaţiu Moldovan (FC Rapid 1923) - A avut patru intervenţii importante. A bifat al cincilea meci fără gol primit.

Fundaşi

Christopher Braun (FC Rapid 1923) - Este un mare câştig pentru Rapid. Şi în ultima rundă, experimentatul fundaş de bandă a avut o evoluţie consistentă.

Andrei Miron (Universitatea Cluj) - Titularizat de Ioan Ovidiu Sabău, a jucat fără greşeală în defensivă. În plus, a marcat primul gol în campionat pentru grupareea clujeană.

Branislav Ninaj (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) - A făcut un joc perfect în defensivă, fiind ca un zid în faţa adversarilor.

Andrei Borza (FC Rapid 1923) - De la meci la meci, puştiul transferat de la Farul se dovedeşte a fi tot mai bun. Implicat total în ambele faze de joc.

Mijlocaşi

Jair Silva (Petrolul Ploieşti) – A trecut cu bine peste greşeala din startul meciului şi a terminat partida din postura de „Jucătorul meciului", asta după ce a marcat direct din lovitură liberă şi a scos un penalty.

Dan Nistor (Universitatea Cluj) - A înscris pentru a opta oară în sezonul actual, în care a ajuns la cinci assist-uri. Este fotbalistul din primele 14 runde cu cele mai multe contribuţii ofensive.

Karlo Muhar (CFR 1907 Cluj) - Mijlocaşul croat şi-a trecut de două ori numele pe tabelă în duelul ultimelor campioane din SuperLiga României.

Atacanţi

Marius Ştefănescu (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) - A fost jucătorul care a făcut diferenţa în partida cu FC Voluntari.

Philip Otele (CFR 1907 Cluj) - A fost un pericol permanent pentru apărarea adversă. A contribuit la succesul echipei sale cu două pase de gol.

Claudiu Micovschi (UTA Arad) – Un gol şi o pasă decisivă. A făcut cel mai bun meci în tricoul formaţiei arădene.

Antrenorul etapei

Cristiano Bergodi (FC Rapid 1923) - A pregătit perfect derby-ul cu Universitatea Craiova, iar la final s-a bucurat de cea de a 100-a victorie din carieră în SuperLiga României.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici