Cristiano Bergodi l-a învins pentru prima oară în carieră pe Dan Petrescu! Italianul a dansat în vestiar | VIDEO

  • Cristiano Bergodi nu avea nicio victorie în faţa lui Dan Petrescu
  • Italianul a dus-o pe Universitatea Craiova la un punct de lider
  • Oltenii au dansat în vestiar, după victoria cu CFR Cluj
995 afișări
Imaginea articolului Cristiano Bergodi l-a învins pentru prima oară în carieră pe Dan Petrescu! Italianul a dansat în vestiar | VIDEO

Sursa: Facebook

A fost sărbătoare în vestiarul Universităţii Craiova, după victoria în faţa liderului CFR Cluj. Cristiano Bergodi a dansat de bucurie şi şi-a stropit jucătorii cu apă. Italianul nu avea nicio victorie în meciurile directe cu Dan Petrescu, indiferent de echipa la care a antrenat. Înaintea meciului de-acum, Petrescu îl învinsese de cinci ori. Universitatea Craiova a mai stabilit o performanţă: e prima echipă care câştigă cu CFR Cluj, în Gruia, în acest sezon de Liga 1.  

 
"Cel mai frumos meci al sezonului! A fost extraordinar şi îmi felicit jucătorii! Eram un antrenor care nu câştigase în faţa lui Dan Petrescu. Mă bucur că munca mea şi a jucătorilor s-a văzut. Vedem ce se mai întâmplă mai departe", a spus antrenorul Craiovei, Cristiano Bergodi. 
 
"A fost prima mea înfrângere în 37 de meciuri acasă, cu CFR-ul. Voiam să ajung la 40, dar aşa a fost să fie. Mai meritat era un rezultat de egalitate", a declarat Dan Petrescu, după eşecul în faţa Craiovei. 
 
IMAGINI CU BUCURIA DIN VESTIARUL UNIVERSITĂŢII CRAIOVA: 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici