Cristiano Bergodi: Luni am antrenament, nu am cum să măvăd cu Becali

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Cristiano Bergodi, a declarat miercuri, după antrenamentul de seară, că luni are programată o şedinţă de pregătire cu jucătorii şi nu se va întâlni cu finanţatorul Stelei, Gigi Becali, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2 afișări

"Am văzut şi eu ce a declarat domnul Becali, dar vreau să vă spun că eu luni am antrenament, nu am cum să mă văd cu Becali. Noi pregătim meciul cu Rapid, de miercuri. Am mai spus şi repet, vreau să discut cât mai repede cu domnul preşedinte Boca şi cu domnul primar al Iaşului, Gheorghe Nichita, pentru a vedea care este oferta celor de la Iaşi. După aceea, voi discuta şi cu alţii, pentru că miercurea viitoare îmi expiră contractul cu Poli Iaşi. Este o onoare să fii dorit de Steaua, dar şi alte formaţii din ţară sau din străinătate s-au interesat de mine. Rămâne să văd ce decizie voi lua", a
declarat Cristiano Bergodi.

Tehnicianul italian a mai spus că va pregăti partida cu Rapid cu toată atenţia: "Vom pregăti cu toată atenţia partida cu Rapid, deoarece vrem să mergem să ne apărăm şansele. Rapid este implicată în lupta pentru Europa League şi asta înseamnă că noi trebuie să fim fair-play faţă de celelalte echipe şi să ne apărăm corect şansele în «Giuleşti»".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici