Cristiano Bergodi: Meciul cu Gaz Metan nu este decisiv, cel puţin matematic

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Cristiano Bergodi, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că partida cu Gaz Metan Mediaş nu este decisivă pentru salvarea de la retrogradare, cel puţin din punct de vedere matematic, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1 afișare

"Partida cu Gaz Metan este foarte importantă pentru ambele echipe, însă nu este un meci decisiv, cel puţin matematic. Mai rămân încă trei meciuri de disputat, în care sunt puse în joc nouă puncte şi orice se poate întâmpla. Normal că ne gândim numai la victorie, aşa cum o fac şi cei de la Mediaş, pentru că un egal nu cred că îi avantajează. Mediaşul a jucat un fotbal bun în acest retur de campionat, deschis şi probabil că vom asista la un meci spectaculos mâine (n.r. - sâmbătă). Noi trebuie să fim inteligenţi şi să nu ne încărcăm prea mult emoţional", a afirmat Cristiano Bergodi.

Tehnicianul italian a mai spus că regretă că gruparea ieşeană nu s-a salvat mai de mult de la retrogrdare: "Regret că nu ne-am salvat mai devreme de la retrogradare. Dacă nu ar fi fost acea serie de trei insuccese la rând, poate alta era situaţia acum. Noi ne-am gândit iniţial că trebuie să depăşim Farul Constanţa în clasament, dar iată că formaţia Gaz Metan a trecut peste constănţeni. În aceste condiţii, meciul de sâmbătă pare cel mai important de când am venit eu la această echipă. Oricum, eu am încredere în băieţi că vom lua toate cele trei puncte. Sper ca stadionul să fie plin la ora meciului şi fanii să ne susţină aşa cum au făcut-o în ultimele jocuri".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici