Cristiano Ronaldo, 750 de goluri marcate. Doar Pele, Romario şi Igor Biscan l-au întrecut pe portughez

  • Portughezul a marcat, aseară, golul 750 al carierei
  • Doar Pele, Romario şi Igor Biscan au înscris mai multe goluri decât CR7
  • Juventus a învins, scor 3-0, echipa lui Mircea Lucescu, Dinamo Kiev
352 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo, 750 de goluri marcate. Doar Pele, Romario şi Igor Biscan l-au întrecut pe portughez

FOTO: Instagram @cristiano

AUTOR: Cristian Munteanu

Cristiano Ronaldo a ajuns la borna de 750 de goluri marcate în carieră, fiind aproape de top 3 marcatori all-time. Igor Biscan, Romario şi Pele sunt cei trei golgheteri încă aflaţi înaintea sa, conform datelor oficiale.

Atacantul „Bătrânei Doamne” este foarte aproape să-l ajungă din urmă pe celebrul Pele. Mai trebuie să marcheze doar 17 goluri ca să îl ajungă pe brazilian. Forma fizică a portughezului ne asigură că va mai juca, 2-3 ani, timp în care poate să îl depăşească şi pe Romario, care are 772 de goluri. Doar Igor Biscan, 805 goluri, pare a fi mai greu de ajuns.

Goluri înscrise de Cristiano Ronaldo:

  • SPORTING LISABONA – 5
  • MANCHESTER UNITED – 118
  • REAL MADRID – 450
  • JUVENTUS – 75
  • PORTUGALIA – 102

CR7 a marcat 450 de goluri pentru Real Madrid, 118 pentru Manchester United, 102 pentru naţionala Portugaliei, 75 pentru Juventus şi cinci pentru Sporting Lisabona.

De asemenea, el este golgheterul all-time al Champions League, având 132 de reuşite, cu 14 mai multe decât Leo Messi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici